Binära optioner Demo Konto

Många mäklare av binära optioner erbjuder dig ett demo konto. Ett demo konto är ett konto där du kan handla utan att riskera några riktiga pengar. Istället handlar du med låtsaspengar. Att handla med låtsaspengar gör det lätt att hålla reda på hur handeln går och se om du blir bättre och bättre på att handla eller inte. De flesta demo konton get dig tillgång till alla funktioner som finns i mäklarens handelsplattform. Vissa mäklare begränsar dock de funktioner du kan använda medan du använder ett demo konto. Ett exempel på detta kan t.ex. vara att du inte har tillgång till analysverktyg utvecklade av 3part medan du handlar på demo kontot.

Om du inte har handlat med binära optioner tidigare så skall du alltid välja en mäklare som erbjuder dig ett gratis demo konto. Vissa mäklare såsom Markets.com erbjuder dig ett obegränsat antal demo konton. Detta är en mycket bra funktion men det viktigaste är att du har tillgång till minst ett demo konto när du börjar handla.

demo konto

Pröva att handla

Demo konton låter dig pröva hur det fungerar att handla med binära optioner utan att du någonsin måste sätta in några pengar på ditt konto. Allt du behöver göra är att registrera dig hos en mäklare som erbjuder gratis demo konton. De flesta mäklare kräver att du verifierar din e-post adress för att ge dig tillgång till ett demo konto.

Lär dig handla med ett demo konto

Ett demo konto är ett mycket värdefullt verktyg att ha tillgång till. Detta beror på att många som väljer att börja handla med binära optioner initialt förlorar pengar innan de lär sig hur handeln fungerar. Detta är sant oavsett om du är en van handlare eller om du aldrig har handlat med några andra värdepapper alls innan. Någon som är van handlare kan lära sig att tjäna pengar på binära optioner mycket snabbare än någon som är en nybörjare men kan fortfarande tjäna på att använda sitt demo konto för sina första affärer. På detta sätt behöver du inte risker att förlora några pengar innan du vet att du är skicklig nog att tjäna pengar på din handel.

Vissa föredrar att inte använda sitt demo konto alls. Detta då de tycker det känns som om de förlorar pengar när en option mognar i pengarna och de bara tjänar låtsaspengar. De tar hellre risken att förlora riktiga pengar än att de riskerar att vinna låtsaspengar. Om detta låter som något du skulle tänka så vill jag påminna att pengar som du inte förlorar är lika mycket värda som pengar du tjänar och med tanke att en stor andel handlare initialt förlorar pengar så är oddsen stora att du tjänar mer än du förlorar på att använda demo-kontot.

Om du är duktig på att handla med binära optioner så gör det inget att du går miste om några förtjänster i början när du handlade med låtsats pengar eftersom du då kommer tjäna så mycket på sikt. Ett alternativ om du inte vill använda ett demo konto är att initialt handla med små summor tills du vet att du är skicklig nog att tjäna pengar.

Det är inte ovanligt att handlare registrerar sig hos en mäklare och sätter in pengar som de sedan förlorar. När de har förlorat de pengar de satte in så tänker de att binära optioner inte är rätt val för dem även om de skulle ha kunnat tjäna mycket pengar om de fortsatt handla tills de blev bättre på det. Du kan undvika att detta händer dig genom att använda ditt demo konto. Genom att använda demo kontot kan du se till att alla initiala förluster är virtuella medan alla senare förtjänster när du lärt dig handla är riktiga pengar.

Att använda demo kontot ökar dramatiskt dina chanser att bli en framgångsrik handlare.

Pröva utbildningsmaterial

Många mäklare erbjuder utbildningsmaterial som är utvecklat för att lära dig hur du blir en framgångsrik handlar. Demo kontot låter dig läsa utbildningsmaterialet och pröva det du läser i handelsplattformen utan att riskera några pengar. Demo kontot låter dig även pröva hur olika strategier de föreslår fungerar för dig. Det är viktigt att förstå att vissa strategier fungerar bättre för vissa än de gör för andra. Demo kontot låter dig se vad som är bästa valet för dig.

Inte bara för nybörjare

Demo kontot är inte bara ett värdefullt verktyg för nybörjare utan det förblir ett värdefullt verktyg även efter du har blivit en mer framgångsrik handlare. Demo kontot låter dig pröva nya handelsstrategier och analysmetoder som du funderar på att börja använda. Demo kontot låter dig pröva nya strategier utan att det kostar dig något. Du ser enkelt om en strategi fungerar eller inte genom att se om kontobalansen går upp eller ner. Du kan fortsätta att handla med strategier som du vet fungerar på ditt pengakonto medan du prövar din nya strategi i ditt demo konto. Om din nya strategi fungerar bra kan du börja använda den för att handla med riktiga pengar. Om den inte fungerar, eller fungerar sämre än din nuvarande strategi så kan du sluta använda den utan att det kostat dig något och pröva en annan ny strategi istället.

Nyckeln till att bli en framgångsrik handlare är att hela tiden försöka förbättra sin strategier och anpassa dem efter hur marknaden utvecklas. Demo konton är ett av de bästa verktyg som du har för att göra det. Det är möjligt att simulera handeln på andra sätt men inget av dem är lika enkelt och lika smidigt som att använda ett demo konto.