Markets.com

Denna mäklare har slutat att erbjuda handel med binära optioner i Sverige. Svenskar som vill hitta en mäklare och börja handla med binära optioner bör istället titta på Quotex eller Pocket option.


Markets.com är en ledande handelsplattform som ger dig tillgång till en rad olika marknader. Dom är en av de största handelsplattformarna på marknaden och erbjuder handel med över 2000 olika finansiella instrument. Du kan handla både i mobilen och på datorn. Deras handelsapp har laddats ner mer än en miljon gånger och har trustpilot omdöme 9.1.

Markets.com drivs av Safecap investments Limited. Handeln regleras av Cyprus Securities and Exchange Commission ( ”CySEC”). De använder licens 092/08. Cyperns reglering av handel med finansiella instrument uppfyller kraven satta i MiFID-direktivet. Detta innebär att Markets.com får erbjuder handel inom hela EU.

Konton

Kontotyper:

 • Mini konto – minsta insättning $ 100
 • Klassiskt konto – minsta insättning $ 2500
 • Premium konto – minsta insättning $ 20,000
 • Islamisk konto – Ingen ränta på handel över natten
 • Demo konto – handla riskfritt med låtsaspengar med tillgång till alla funktioner.

Erbjuder $25 gratis. Kan sättas in på ditt konto vid registrering. Om du väljer att få pengarna insatta så gäller vissa regler och villkor.

Funktioner

Markets.com finns tillgänglig på en rad olika språk.

De erbjuder handel med index, aktier, valutapar, ETF:er och råvaror. De erbjuder CFD handel utan kommission.

Handlare kan välja att ta köp eller sälj positioner med alla finansiella instrument med hävstång. De erbjuder 20:1 hävstång för aktier och 300:1 hävstång för valutapar.

De ger alla handlare tillgång till sofistikerade verktyg för finansiell analys. Dessa verktyg är tillgängliga på alla plattformar.

Deras funktion för trend handel låter dig se om andra handlare köper eller säljer en viss tillgång. Detta låter dig analysera marknaden bättre.

De erbjuder en rad innovativa verktyg som gör det enklare att handla. De erbjuder t.ex. en funktion som gör det lättare att handla baserat på aktuella händelser.

De erbjuder en omfattande ekonomisk kalender som innehåller alla viktiga finansiella rapporter och andra planerade händelser av betydelse.

Lär dig handla

De erbjuder omfattande underlag som låter dig bli en bättra handlare. De erbjuder kurser som lär dig att bli en mer framgångsrik handlare. De erbjuder bland annat kursmaterial om teknisk analys, handelsstrategier, hur man tolkar företagsrapporter and hur man tolkar aktuella händelser såsom Brexit. Deras kurs om hur man analyserar och tolkar fundamentala händelser är något som väldigt få andra mäklare erbjuder. Denna och alla andra kurser är mycket bra och alla som är kunder hos Marketplace.com bör dra nytta av detta och läsa igenom kurserna.

Insättningar och uttag

Du kan sätta in pengar på ditt konto genom banköverföring, bankkort såsom Visa och MasterCard samt genom Neteller och Skrill.

Du tar ut pengar genom att fylla i ett uttagsformulär. Pengarna kommer att betalas ut genom samma metod som du använda för att sätta in pengar. Om du vill ha pengarna till ett annat konto kan det vara en omständlig process. Detta för att skydda dina pengar.

Handelsplattformar

Markets.com erbjuder 3 handelsplattformar:

– MetaTrader 4, in av de mest populära ”White label” plattformarna på marknaden.

– Markets.coms webb-baserad plattform ”the Cosmos”.

– Appar för mobil handel på iOS och Android.

Kundtjänst

Markets.com erbjuder kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och live chatt.

Det vi gillar

 • Brett utbud av marknader och produkter att handla med.
  Lätt använda och innovativa handelsverktyg.
 • Handel i mobilen och på datorn.
 • Obegränsat antal demokonton.
 • Omfattande träningsmaterial

Att handla med CFD:er utsätter dig för en betydande risk och du kan förlora mer pengar än du investerat.