Handla binära optioner

binära optioner bildOrdet Binära optioner låter komplext för många och ger ofta en spontan känsla av att det är något man måste lära sig och att det är något som medför höga risker, ungefär som aktiehandel. Binära optioner har många likheter med både aktiehandel och valutahandel men skillnaden är att den valuta, marknad eller tillgång man väljer att satsa pengar på inte behöver gå plus för att man ska tjäna pengar. Binära optioner är ett spel, lika enkelt som odds och betting där du helt enkelt väljer vad du vill satsa på, hur mycket du vill satsa och sedan väljer du om du tror att kursen ska gå upp eller ner. Du kan alltså tjäna pengar på att något tappar i värde. Platserna du satsar dina pengar på kan jämföras med spelbolag inom odds och betting men här kallas de för ”Mäklare”.

Så här enkelt är det att handla med binära optioner:

binära optioner 1Välj vad du vill satsa på.
Bestäm dig för att satsa på en valuta, en tillgång som olja guld etc, eller något annat.

binära optioner 2Välj den tid då du vill att kursen ska mätas.
T.ex om några minuter, timmar, dagar, veckor eller månader.

binära optioner 3Välj storlek på investering
Ange hur mycket pengar du vill satsa (från ca $200).

binära optioner 4Välj kursförändring
Bestäm dig för om du tror att kursen kommer gå ner eller upp

Hur mycket kan man tjäna på binära optioner?

Hur mycket pengar du kommer tjäna på binära optioner beror helt på hur mycket du själv satsar. Det krävs oftast att man måste sätta in 200-300 dollar på sitt konto för att få börja spela, vilket gör att de flesta har pengar för att börja investera. Hur mycket du vinner beror på vart du handlar dina binära optioner och vad det är du satsar på. Det är vanligt att man kan vinna 80-85% av sin insats, vilket betyder att du får $185 vid vinst om du satsat $100. Det är möjligt att vinna betydligt mer och utdelningar på runt 500% förekommer då och då.

Behöver jag kunna något om binära optioner?

Nej, binära optioner kräver inga kunskaper för att man ska kunna vinna och tjäna pengar. Det underlättar dock om du är någorlunda bekant med ett antal marknader, valutor osv men det är saker som du snabbt lär dig efter hand som du gör dina satsningar. I stort sett alla som som handlar med binära optioner går plus och drygar ut sin ekonomi rejält, både nybörjare och erfarna handlare, det finns till och med de som livnär sig på att endast handla med binära optioner. Det enda du behöver göra är att klicka dig vidare till någon av de mäklare som vi rekommenderar. Där får du alla instruktioner du behöver och det tar bara några minuter att komma igång.