Handla Binära optioner i mobilen

Att handla med binära optioner i mobilen är ett bra sätt att fortsätta tjäna pengar även om man inte kan vara hemma vid datorn. De flesta mäklare erbjuder mobila plattformar som gör det möjligt att snabbt och enkelt handla med binära optioner direkt i din smartphone. Det är idag också möjligt att ha tillgång till större delen av den informationen som man har tillgång till i datorn direkt i mobiltelefonen och att därigenom kunna ta informerade beslut oavsett var man befinner sig. Det är vanligt att mäklare ger speciella bonusar om man vill börjar handla i mobiltelefonen.

Ladda ner appen

binara option android

De flesta mäklare har en mobil plattform som finns tillgänglig för iOS, dvs. iPad och iPhone samt för Android Dvs. t.ex. Samsung Galaxy. Visa mäklare erbjuder även plattformar för Blackberry och Windows. Detta är dock inte lika vanligt.

Du måste ofta ladda ner och installera en app innan du kan börja handla i din mobil. Det enklaste sättet att hitta appen är vanligtviss via mäklarens hemsida men det är också möjligt att söka direkt i Apple-store eller Android-store för att hitta apparna. I vissa fall finns dock appen för Android telefoner endast på mäklarens hemsida.

När appen är installerad kan du logg in och börja handla med binära optioner i mobilen. Du använder dig av samma pengakonto som du gör i datorn och samma inloggningsuppgifter..

Vissa mäklare har inte någon app utan istället en flash-version av sajten för mobilhandel. Om detta är fallet behöver du bara gå till sidan i din mobila enhet för att börja handla i mobilen.

Begränsat utbud av binära optioner i mobilen

Det är inte ovanligt att det endast finns ett begränsat utbud av binära optioner tillgängliga för handel i mobilen. Dvs. vissa optioner som finns tillgängliga i datorn finns inte tillgängliga för handel i mobilen. Om du vill handla med dessa binära optioner måste du använda dig av en dator. Hur stor del av en mäklares utbud av binära optioner som finns tillgängliga i mobilen varierar från mäklare till mäklare. Vissa mäklare erbjuder i princip hela sitt sortiment i mobilen medan andra bara erbjuder en liten del av sitt sortiment i mobilen. Du hittar normalt de mest populära typerna av binära optioner i mobilen. Om du vill handla en viss typ av binära optioner i mobilen bör de försäkra dig om de erbjuder denna typ av optioner i mobilen innan du registrerar dig hos en specifik mäklare.

Handla enkelt med ett klick

När du väl laddad hem och installerat appen för handel med binära optioner i mobilen så är det vanligtviss mycket enkelt att börja handla. Allt du behöver göra är att logga in och navigera dig till den typ av binära optioner du vill handla med. Väl där kan du bestämma hur mycket du vill handla för och sedan med ett klick genomföra den valda transaktionen. Det kan inte bli mycket enklare.

Du behöver inte följa upp affären och se hur marknaden utvecklas. Oavsett hur det gick kan du se detta nästa gång du loggar in. Detta innebär att du kan handla med binära i optioner i mobilen även om du har väldigt lite tid. När du väl köpt optionen så behöver du inte göra något mer. Allt skötts åt dig oavsett om du loggar in eller inte. Om du korrekt förutspår marknadens rörelse kommer de pengar du tjänar vänta på dig i ditt konto nästa gång du laddar in.

binara optioner iphone

Få en bonus när du börjar handla binära option i mobilen

Det är som tidigare nämnt inte ovanligt att man får en speciell bonus när man laddar ner appen och börjar handla med binära optioner i mobilen. Hur stor denna bonus är varierar mycket mellan olika mäklare men kan också bero på hur mycket du handlar med binära optioner. Om du har ett etablerat konto hos en mäklare där du handlat mycket eller om du har skall börja handla hos en mäklare men tror att du kommer handla frekvent så är det värt att prata med din ”account manager” innan du börjar handla i mobilen. Dessa kan ofta ge dig en speciell bonus och om du handlar mycket med binära optioner kan denna bonus ofta vara betydande mycket större än den bonus de officiellt erbjuder handlare och som du får om du inte kontakter din account manager. Det är med andra ord värt att försöka förhandla sig till en bättre bonus.