Digitala optioner

Vad är digitala optioner?

digitala optionerDigitala optioner är ett annat namn för binära optioner. Andra namn som också används inkluderar allt eller inget optioner och över-/underoptioner. Samtliga dessa namn alluderar till hur optionerna fungerar och att de bara har två olika möjliga slutvärden. Vinst eller förlust, över eller under, etta eller nolla. De är med andra ord binära. Att de kallas digitala optioner har att göra med att digital kommunikation är binär.

Digitala optioner är optioner där man försöker förutsäga i vilken riktning marknaden eller en viss typ av finansiella instrument kommer röra sig under en viss tidsperiod. Om man har rätt erhåller man en avkastning som oftast ligger runt 85%. Om man har fel så förlorar optionen sitt värde när den förfaller. Man förlorar med andra ord den summa man betalade för den digitala optionen Olika digitala optioner har olika löptider.

Hur mycket kan man tjäna när man handlar med digitala optioner?

Det finns ingen gräns för hur mycket pengar du kan tjäna när du handlar med digital optioner. Hur mycket du tjänar beror på hur mycket du handlar och hur bra du är på att förutsäga marknaden. Om du är bra på att förutsäga marknaden kan du snabbt tjäna pengar på att handla med digitala optioner och det är få, för att inte säga inget, annat finansiellt instrument som låter dig tjäna pengar lika snabbt. Du kan tjäna flera hundra procent under en enda dag. Varje gång du korrekt förutsäger marknadens rörelse tjänar du kring 85% och om man handlar med digitala optioner med kort löptid såsom 1 timme kan man snabbt tjäna höga procentsatser.

Allt eftersom du tjänar mer pengar kan du köpa dyrare optioner och tjäna ännu mer. Detta gör digitala optioner till ett av de absolut mest spännande och potentiellt lönsamma finansiella instrumenten.

Var kan jag handla med digitala optioner?

Det finns en lång rad olika mäklare som låter dig handla med digitala optioner. Du hittar recensioner av en stor mängd olika mäklare här på binära.se. Exempel på mäklare som låter dig handla med digitala optioner är t.ex:

digitala optioner maklare

 • Top Option
 • Anyoption
 • TradeRush
 • Bloombex optioner
 • Banc de Swiss
 • Banc De Binary
 • EZbinary
 • optionfair
 • 24option
 • stockpair
 • optionbit
 • iOption

De flesta av dessa mäklare gör det lätt att handla med digitala optioner i både mobilen och på din dator.

Risker med digitala optioner

Du kan som du läst ovan tjäna mycket pengar genom att handla med digitala optioner. Handeln är dock inte utan risker och du kan som med alla finansiella instrument förlora pengar på handel med digitala optioner. När du handlar med digitala optioner riskerar du att förlora hela det belopp du betalar för optionen. Din risk är dock begränsad till din insats och du kan aldrig förlora mer än vad du har investerat.

När du handlar med digitala optioner är det en god ide att begränsa den risk du tar genom att endast investera en liten del av din portfölj på en enskild option. På detta sätt riskerar du bara att förlora en mindre andel av dina optionspengar om marknaden inte rör sig som förutspått.

Digitala optioner är kortsiktiga investeringar och skall bara utgöra en mindre andel av din totala investeringsportfölj. Du bör även investera i andra instrument såsom obligationer, aktier och fonder.

Varför får man en bonus när man börjar handla med digitala optioner?

Konkurrensen mellan olika mäklare som erbjuder digitala optioner är mycket hög. Mäklarna erbjuder dig därför en bonus för att få dig att investera dina pengar hos just dem. De gör detta för att binda nya kunder till sig och du måste vanligtvis omsätta din bonus ett visst antal gånger innan du kan ta ut några pengar från ditt mäklarkonto.

Olika mäklare erbjuder olika bonusar med olika omsättningskrav. Nästan alla mäklare erbjuder dock någon typ av bonus och i de flesta fall kan du kontakta din account manager för att få lite bättre bonus än den som står på webbsidan.

Acceptera aldrig en bonus utan att läsa det finstilta. Om du tror att du inte kommer handla särskilt mycket är det bättre att inte acceptera någon bonus för att inte låsa dina pengar.

Är digitala optioner rätt för mig?

binara digitala optioner

Detta är en fråga som egentligen bara du kan svara på. Om du letar efter ett nytt sätt att investera dina pengar som inte kräver särskilt stor insats i tid eller pengar men som ändå kan ge en mycket god avkastning så rekommenderar jag att du prövar digitala optioner. Om du föredrar långsiktiga investeringar som inte kräver mycket översikt så är digitala optioner inte för dig.

Bästa sättet att få veta om digitala optioner är rätt för dig eller inte är dock att pröva att handla med digitala optioner. Du kan pröva att handla med digitala optioner med en mycket liten insats, ofta mindre än 1000 kr, och om du inte gillar det så har du inte förlorat mycket pengar. Om du å andra sidan gillar det och är bra på det så kan du snabbt tjäna mycket pengar.