En bra start

En hög andel av alla som börjar handla med binära optioner förlorar initialt pengar. Över 90% av alla som börjar handla förlorar sin första insättning. Det finns dock ingen anledning att du skall vara en av de som initialt förlorar pengar på din handel. Du kan enkelt undvika att detta händer dig. I denna artikel kommer vi att titta närmare på vad du kan göra för att maximera chansen att du kommer tjäna pengar redan från dag ett.

Varför förlorar många pengar?

Låt oss börja med att titta närmare på varför så många förlorar pengar när de först börjar handla med binära optioner. De två vanligaste anledningarna till att handlare förlorar pengar är att de inte förstår hur optionerna fungerar och att de inte förstår hur de skall välja optioner för att undvika att förlora pengar. Många känner initialt att det är värt att köpa optioner som i längden inte är lönsamma att handla med. De känner att det räcker att en optioner har 50% chans att mogna i pengarna för att den skall vara värd att köpa. Det är dock inte sant. Mer än 50% av alla optioner du köper måste mogna i pengarna för att du skall tjäna pengar. Exakt hur stor procent som måste mogna i pengarna beror på hur höga utbetalningar mäklaren ger. Men normalt skall målet vara att 55-70% eller mer av de optioner du köper skall mogna i pengarna. Detta innebär att du bara skall köpa optioner om du beräknar att de har en 70% chans att mogna i pengarna. Du måste med andra ord vara mer selektiv med vilka optioner du väljer att köpa än de flesta tror. Att inte vara disciplinerad när man väljer binära optioner är ett av de absolut vanligaste misstagen som nybörjare gör när de börjar handla med binära optioner. Ett misstag du bör undvika.

Ett annat mycket vanligt misstag är att börja prenumerera och handla med binära signaler. Dessa signaler marknadsförs ofta som ett säkert sätt att tjäna pengar men är i de flesta fall bluffar. I de flesta fall så förlorar man pengar om man handlar på binära signaler. Det finns ett fåtal bra signaler men det är svårt att tjäna pengar med dessa. Detta beror på att det alltid finns en liten fördröjning mellan när signalerna skickas ut och när man kan handla på dem. En fördröjning på några få minuter kan vara skillnaden mellan vinst och förlust.

Det är bättre att själv lära sig teknisk analys och handla på sina egna signaler än det är att prenumerera på en signaltjänst.

Om du redan har förlorat pengar

Om du redan har försökt dig på handel med binära optioner utan framgång så innebär det inte att du skall ge upp. De flesta handlare misslyckas som sagt när de först börjar handla. Detta inkluderar många av de handlare som senare blir framgångsrika. Du skall istället försöka analysera vad du gjorde fel första gången och undvika de misstagen i ditt nästa försök. Undvik att handla med stora summor tills du har lärt dig handla framgångsrikt. Ditt mål skall vara att förlora smått och sedan tjäna stora pengar när du har blivit bättre på att handla.

Följ våra råd nedan för att undvika att förlora mer pengar än nödvändigt.

Använd ditt demo konto

Många mäklare erbjuder ett demo konto där du kan handla för låtsaspengar medan du lär dig exakt hur handeln fungerar och vilka optioner du skall välja att köpa. Demo kontot är ett mycket värdefullt verktyg. Det är nyckeln till att inte förlora pengar när man först börjar handla. Många börjar handla med riktiga pengar redan från dag ett. Detta beror ofta på att handlaren överskattar sin förmåga och tror att de kommer tjäna pengar från dag ett. De är villiga att ta risken att förlora pengar och vill inte riskera att handeln går bra på demo kontot där de inte tjänar riktiga pengar. Detta är ett stort misstag. Vi rekommenderar att du använder dig av ditt demo konto tills du har blivit skicklig nog på att välja optioner att du konsekvent tjänar pengar på handeln på ditt demo kontot.

Om det går dåligt så förhindrar detta att du förlorar dina pengar. Om det går bra så kan du byta till att handla med riktiga pengar och snabbt tjäna mycket pengar. Att initialt använda sig av sitt demo konto reducerar risken med handeln och eliminerar risken att du förlorar de pengar du satt in och slutar handla trots att du kanske skulle ha blivit framgångsrik om du hade fortsatt handeln.

Demo kontot förblir ett värdefullt verktyg även efter att man har lärt sig att handla framgångsrik. Man kan använda det för att pröva ut nya strategier och se hur de fungerar. Man applicera de som fungerar bra på sitt riktiga konto.

Var kritisk mot dig själv

Analysera alltid din handel i ett kritiskt ljus och försök se var du kan förbättra dina strategier. För bra statistisk så att du vet exakt vad som funkar och vad som inte funkar. Om du inte gör det är det lätt att lura dig själv och använda dig av strategier som inte fungerar så bra som du tror. Om du för bra statistik från dag ett så kan du eliminera alla typer av affärer som inte ger en bra avkastning.