Jämför mäklare av binära optioner

Pocket Option logo Börja här
Minsta startinsättning: 500 kr
Köpbelopp: 10 kr - 10 000 kr
Utbetalning: 92%
Bonus 50%
Quotex logo Börja här
Minsta startinsättning: 100 kr
Köpbelopp: 10 kr - 10 000 kr
Utbetalning: 98%
Bonus Ingen bonus
* Utbetalningprocent gäller bara vid lyckad handel.

Det finns ett stort antal olika mäklare som låter dig handla med binära optioner. Vissa har ett mycket gott rykte med andra har utsatts för mer kritik. Det är dock viktigt att komma ihåg att mycket kritik som riktas mot mäklare för binära optioner kommer från investerar som är upprörda över att ha förlorat pengar. Något som kan hända med alla typer av investeringar och något som inte alltid är mäklarens fel utan handlarens eget ansvar. Viss kritik mot mäklarna är befogad medan annan inte är det.

Här på binära.se har vi prövat och recenserat en lång rad olika mäklare där du kan handla med binära optioner så att du skall kunna välja en mäklare som du vet är bra och pålitlig. I våra recensioner har vi inte bara beaktat våra egna erfarenheter utan också vad andra säger om mäklarna och dessa källors pålitlighet. Allt för att du så enkelt som möjligt skall kunna välja en mäklare som passar dig.

Mäklare av binära optioner är hemmahörande på olika marknader och regleras av olika nationers regler. Alla aktörer inom EU har enligt EU:s direktiv om marknader för finansiella instrument (MiFID[2]) rätt att agera som optionsmäklare för binära optioner i Sverige utan att de behöver svenskt tillstånd. Detta innebär att regleringen för handel med binära optioner hos vissa mäklare kan skilja sig markant mot vad du som svensk förväntar dig och detta är viktigt att ta i beaktande när man väljer en mäklare. Mäklaren skall inte bara vara seriös och pålitlig utan skall helst också vara lokaliserad i en jurisdiktion som har bra reglering för binära optioner.

Att välja mäklare för binära optioner

Det finns egentligen inget rätt svar på fråga ”vilken mäklare skall jag välja?”. Det finns flera mycket bra mäklare och det är omöjligt för oss att säga vilken av dem som passar just din situation bäst. Det viktigaste är att du försöker undvika mindre seriösa aktörer. Det finns dock ett antal saker som du bör tänka på när du väljer en mäklare för handel med binära optioner. Samtliga dessa punkter beaktas i våra recensioner.

Vilken typ av binära optioner vill du handla med?

Alla mäklare erbjuder inte alltid samma typ av binära optioner. Om du vill handla med vissa mer ovanliga typer av optioner såsom vissa typer av ”asset backed” binära optioner så måste du försäkra dig om att den mäklare du vill registrera dig hos erbjuder just denna typ av optioner.

Hur kan jag sätta in och ta ut pengar?

Olika mäklare använder sig av olika metoder för att sätta in pengar på ditt mäklarkonto och för att ta ut pengar igen till ditt vanliga konto. Det är mycket viktigt att du väljer en mäklare som använder sig av metoder som du är bekant med och som du känner dig bekväm med.

Var är mäklaren lokaliserad?

Mäklare inom EU är som tidigare nämnt reglerade av regleringen i det land där de agerar från. Du bör därför beakta vilket land mäklaren befinner sig i och om lagstiftningen där ger investeraren adekvat skydd.

Har mäklaren ett bra rykte?

All kritik som riktas mot mäklare är som tidigare nämnt inte befogad men det är trots detta en bra ide att välja en mäklare med ett bra rykte. Det minska risken att du stöter på några problem med din handel.

Erbjuder mäklaren mobilhandel?

Kommer du vilja handla binära optioner från din mobiltelefon. Om det är fallet skall du välja en mäklare som erbjuder en bra och stabil mobil handelsplattform. De flesta men inte alla mäklare erbjuder en plattform för handel i mobilen men det innebär inte att alla är lika bra.

Erbjuder de bra kundtjänst?

Förhoppningsvis skall du aldrig behöva kontakta kundtjänst men om något problem uppstår är det viktigt att mäklaren i fråga erbjuder en bra och kunnig kundtjänst som snabbt kan hjälpa dig lösa eventuella problem eller förklara eventuella oklarheter för dig.

Finns det något annat som är viktigt för dig?

Är det något speciellt som är viktigt just för dig. Om det finns något speciellt som är viktigt för just dig bör du tänka på det innan du väljer en mäklare och göra det en del i beslutsprocessen.

Bör jag välja en mäklare som ger mig en bonus när jag börjar handla med binära optioner?

Att få en bonus är alltid trevligt men huruvida en mäklare erbjuder en bonus eller inte bör inte ligga till grund för vilken mäklare du väljer att registrera dig hos. Att välja en bra mäklare är viktigare än att få en bonus. Enda undantaget från detta är om du väljer mellan två i övrigt för dig likställda mäklare. I detta fall kan du välja, registrera dig och börja handla binära optioner hos den mäklare som erbjuder den bästa bonusen.